Ons menu

Ontbijt

Iedere dag tussen 07.30 en 11.00 is er een ontbijt buffetje met (h)eerlijke verse producten.

Ontbijtbuffet

€ 5
Dagelijks is er keuze uit zuivel van boerderij IJsseloord, muesli van Landgoed Velhorst, brood van Tom van Otterloo, groente, fruit en smeersels. De prijs is altijd gelijk en is zonder drankjes.

Smoothie

€ 3,50
Een heerlijk glas vol vitaminen.

Lunch

Alleseter of vegetariër, het maakt ons niet uit. Wat bij ons voorop staat is (h)eerlijk eten dat bereid is van lokale ingrediënten, die met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd zijn, en dat proef je! Meer groenten eten moeilijk? Nee joh, met onze gerechten is het zo simpel en zó lekker!

Via lunchplank brood en groenten

€ 5,-
Keuze in kaas, vleeswaren of zoet. Extra portie vleeswaren of kaas +1,50

Via tosti speciaal

€ 5,-
Een goed gevulde Bourgondische tosti gebakken van brood van Nederlandse granen. Met liefde gebakken door een lokale bakker. Het beleg varieert, overleg met de bediening of beter nog, laat u verrassen! Foto volgt nog.

Zuivel met muesli en fruit

€ 5,-
Heerlijke verse zuivel, iedere dag een andere soort. Altijd van kwaliteitsmelk uit de omgeving. Aangevuld met noten en fruit. Zo blijft ook een zuivelmaaltijd altijd een verrassing.

Seizoenssoep met garnituur

€ 5,-
De hele dag serveren we verse lokale seizoenssoep. Boordevol groenten en boordevol smaak. Geserveerd met een plakje oerbrood met echte boter.

Maaltijdsalade met brood

€ 7,50
Een heerlijke gevulde maaltijdsalade met een snee Bourgondisch brood. Deze salade is ook verkrijgbaar in een complete maaltijdsalade voor 12,50.

Diner

Eerlijk, lekker en betaalbaar eten. Dat realiseren wij door met lokale ingrediënten verse maaltijden te bereiden. Wat de boer ons levert, is niet altijd te voorspellen. Dat je lekker eet, wél. Om voor scherpe prijzen, gezond en (h)eerlijk eten aan te kunnen bieden en om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we jullie je zoveel mogelijk te laten verrassen bij het eten. #geenkeuzestress

Via avondmaaltijd

€ 12,50
Iedere avond bieden we een andere avond maaltijd aan. Altijd bestaande uit verschillende gerechten, met veel verse groenten en volop variatie. Keuze met of zonder vlees. We serveren niet te grote porties om voeselverspilling tegen te gaan. Is er niet genoeg, dan krijg je er gewoon wat bij!

Flexburger

€ 12,50
Deze flexburger is voor de helft gemaakt van vlees. Keuze uit rund, kip of lam. Eet je liever helemaal geen vlees, dan hebben we een vegetarisch alternatief. De burger wordt geserveerd met groenten, brood en boerenfriet. Foto volgt nog.

Via pannenkoek special

€ 12,50
Deze verrassend gevulde pannenkoek is voedzaam, gezond en van lokale ingrediënten gebakken. Liever een andere pannenkoek, overleg even met ons.

Maaltijdsalade

€ 12,50
Een heerlijk gevulde maaltijdsalade met brood en vers bereide smeersels.

Onder 10 of boven 75

€ 7,50
Kinderen onder 10 en ouderen boven 75 jaar, mogen de avond maaltijd eten voor een kleiner prijsje. De portie is dan ook kleiner. Jong of oud en een grote eter, dan raden wij aan de normale portie te bestellen. Bij twijfel, overleg even.

Grote trek?

Eet je graag twee of drie gangen? Ook dat kan natuurlijk.

Een 2-gangen diner bestaat uit:

  • een seizoenssoep
  • keuze uit één van de bovenstaande maaltijd opties
    of
  • één van de bovenstaande maaltijd opties
  • Via toetje van de dag

€16,50


Een 3-gangen diner bestaat uit:

  • een seizoenssoep
  • keuze uit één van de bovenstaande maaltijd opties
  • Via toetje van de dag

€20,-


Samen Eten Aan Tafel (SEAT)

Omdat samen eten verbindt, bieden we dagelijks SEAT-momenten.   Je kunt gedurende de hele dag aanschuiven aan een van onze lange tafels. Wil je het samen eten nog meer samen beleven, kom dan voor het ontbijt om 09.00u. Voor de lunch om: 13.00u of voor de avondmaaltijd om :18.00u. Geef het even aan, dan kijken wij op dat moment of er meerdere mensen zijn, die het fijn lijkt om samen te eten. Het lijkt ons super mooi als dit groeit. De ervaring leert dat er vrijwel altijd mooie verrassende gesprekken ontstaan!
Kom je liever op een ander tijdstip of zit je liever aan een tafeltje alleen of met je eigen gezelschap? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer hier.


Allergieën en dieetwensen

We geloven er in dat onze maaltijden voor iedereen goed zijn. We werken met pure maaltijden gemaakt van verse ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. We weten wat er in onze maaltijden zit en waar het vandaan komt. Heb je een allergie of dieetwens, vraag ons personeel naar de samenstelling van de maaltijden. We werken in een gemengde keuken. Het is dan ook niet mogelijk voor ons om bepaalde allergenen volledig uit te sluiten. We werken met een dagelijks wisselend aanbod van maaltijden die veel voorbereidingstijd vragen. Het is dan ook niet altijd mogelijk alle maaltijden instant aan te passen. Er is altijd een maaltijd zonder vlees te verkrijgen en ook ons glutenvrije aanbod is vrij groot. Evengoed kan het gebeuren dat we door de keuzes die we maken, om het eerlijke eten betaalbaar te houden en verspilling te voorkomen, niet aan alle dieetwensen tegemoet kunnen komen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan raden we je aan om vooraf contact met ons op te nemen via: 026-2020126.

Hier volgt een link naar een compleet overzicht van de kaart met prijsoverzicht.