Ons menu

Koffie, thee of borrel

Diverse soorten huisgemaakte cake, taart en borrelplanken. Vraag naar het aanbod, dit wisselt steeds omdat we met het seizoen mee werken en steeds nieuwe gerechten bereiden.

Carrot cake

€ 3,0
Stukje huisgemaakte cake, met geraspte wortel en gember, sinaasappel, rozijnen en walnoten. Op ieder moment van de dag verrukkelijk!

Appeltaart

€ 4,0
Heerlijke punt appeltaart. Soms bakken we deze zelf en soms serveren we de "Droom Appeltaart", die ook gemaakt is van biologische streekproducten.

Frisse seizoenstaart

€ 4,0
Een frisse taart van lokale zuivel met een havermout bodem. Afgemaakt met fruit uit het seizoen, maakt deze taart steeds een ander feestje.

Borrelplank

€ 7,50
Borrelplankje met brood van Tom van Otterloo en gegrilde groenten van de Horsterhof, begeleid met huisgemaakte pesto's en naar keuze kaas of vlees.

Borrelplank groot

€ 15
Een plank vol heerlijks, waaronder brood, groenten, vlees, kaas en huisgemaakte smeersels. Ook in een glutenvrije variant te bestellen of veganistisch.

Lunch of brunch

Alleseter, vegetariër of veganist, het maakt ons niet uit. Wat bij ons voorop staat is (h)eerlijk eten dat bereid is van lokale ingrediënten, die met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd zijn, en dat proef je! Meer groenten eten moeilijk? Nee joh, met onze gerechten is het zo simpel en zó lekker!

Verrassingslunch klein

€ 7,5
Een gevarieerde plate met diverse items van lokale ingrediënten. Keuze vlees of geen vlees. Altijd boordevol groenten van het seizoen. Voor de kleine en normale eter is dit een volwaardige lunch.

Verrassingslunch groot

€ 12,50
Een heerlijk grote gevarieerde plate met diverse items van lokale ingrediënten. Keuze vlees of geen vlees. Altijd boordevol groenten van het seizoen. Lekker veel, van en voor een goede bodem.

Kids

€ 5,00
Voor een passend gerecht voor de kinderen denken we graag mee. Denk bijvoorbeeld aan een broodje ei, appelstroop of hagelslag. Ook kunnen we een tosti of pannenkoek klaar maken, met of zonder groenten.

Ontbijt

€ Zie hierboven
Vanaf openingstijd zijn bovenstaande lunch gerechten verkrijgbaar. Liever iets zoets? Kies dan een van onze huisgemaakte taarten of cakes, boordevol goede lokale ingrediënten. Ook is er zuivel met fruit en muesli.

Diner

Eerlijk, lekker en betaalbaar eten. Dat realiseren wij door met lokale ingrediënten verse maaltijden te bereiden. Wat de boer ons levert, is niet altijd te voorspellen. Dat je lekker eet, wél. Om voor scherpe prijzen, gezond en (h)eerlijk eten aan te kunnen bieden en om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we jullie om te eten wat de pot schaft. #geenkeuzestress

3-gangen verrassingsdiner wat de pot schaft

€ 20,00
Iedere avond bieden we een verrassingsmenu aan. Altijd bestaande uit verschillende gerechten, met veel verse groenten. Keuze met of zonder vlees of veganistisch. * Seizoenssoep * Via maaltijd * Eenvoudig toetje Wilt u geen soep, dan kunt u kiezen voor brood met huisgemaakte smeersels. Wilt u geen toetje, dan kunt u kiezen voor een van onze soorten koffie of thee.

Kids menu

€ 15,00
Kinderen tot en met 10 jaar eten voor 15 euro mee met het 3-gangen diner. We denken graag mee over een passende gerechten voor de kinderen.

Samen eten

Samen Eten Aan Tafel (SEAT-en), kleine tafeltjes en terras

Eens in de zoveel tijd organiseren we een “aanschuiftafel”, waar iedereen die het fijn of boeiend vindt aan kan schuiven. Voor meer informatie hierover volg ons op social media of neem contact met ons op. Het eerst volgende aanschuif moment is in verband met de Covid19 maatregelen, nog niet gepland. Wil je meer weten, neem contact met ons op.

Er zijn lange tafels van 5 meter, waar voorlopig nog niet zo veel mensen aan mogen zitten. Wel kunnen we hier heel goed de afstandsmaatregelen borgen. Het is een mooie manier om met een groep van 8 (momenteel max 4 personen) toch samen aan tafel te eten, zonder de veiligheidsmaatregelen te overtreden. Verder zijn er ook volop kleine tafeltjes en er is een groot terras. Reserveren is heel fijn, omdat we in verband met de Corona maatregelen gebonden zijn aan de maximale bezetting, maar ook omdat het erg helpt om voedselverspilling tegen te gaan.
Reserveer hier.


Allergieën of dieetwensen

We geloven er in dat onze maaltijden voor iedereen goed zijn. We werken met pure maaltijden gemaakt van verse ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. We weten wat er in onze maaltijden zit en waar het vandaan komt. Heb je een allergie of dieetwens, vraag ons personeel naar de samenstelling van de maaltijden. We werken in een gemengde keuken. Het is dan ook niet mogelijk voor ons om bepaalde allergenen volledig uit te sluiten. We werken met een dagelijks wisselend aanbod van maaltijden die veel voorbereidingstijd vragen. Het is dan ook niet altijd mogelijk alle maaltijden instant aan te passen. Wel weten we inmiddels dat we de groep mensen die glutenvrij, koemelkvrij en / of lactosevrij eten, goed kunnen bedienen. Evengoed kan het gebeuren dat we door de keuzes die we maken, om het eerlijke eten betaalbaar te houden en verspilling te voorkomen, niet aan alle dieetwensen tegemoet kunnen komen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan raden we je aan om vooraf contact met ons op te nemen via: 026-2020126.