Ons menu

Koffie, thee of borrel

Diverse soorten huisgemaakte cake, taart en borrelplanken. Vraag naar het aanbod, dit wisselt steeds omdat we met het seizoen mee werken en steeds nieuwe gerechten bereiden.

Carrot cake

€ 4,60
Stukje huisgemaakte cake, met geraspte wortel en gember, sinaasappel, rozijnen en walnoten. Op ieder moment van de dag verrukkelijk!

Seizoenstaart

€ 4,60
Lekkere taart met fruit van het seizoen. We bakken iedere keer wat anders. Vaak maken we ook een glutenvrije en/ of vegan taart. Vraag naar de opties.

Vegan taart

€ 4,60
We oefenen doorlopend met het bakken van veganistische taarten van lokale ingrediënten. Vraag naar de taart van de dag. Er is inmiddels altijd wel een vegan taart of cake verkrijgbaar.

Borrelplank

€ 15,50
Een plank vol heerlijks, waaronder brood, groenten, vlees of kaas en huisgemaakte dips. Ook in een glutenvrije variant te bestellen of veganistisch.

Brood met dips

€ 6,00
Plankje brood met huisgemaakte dips (ook vegan verkrijgbaar)

Gemarineerde Oesterzwammen

€ 5,00
Heerlijk lokaal alternatief voor olijven. Oesterzwammen uit Arnhem (van Spijkerzwam) gemarineerd in olie, azijn en verse kruiden.

Lunch of brunch

Alleseter, vegetariër of veganist, het maakt ons niet uit. Wat bij ons voorop staat is (h)eerlijk eten dat bereid is van lokale ingrediënten, die met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd zijn, en dat proef je! Meer groenten eten moeilijk? Nee joh, met onze gerechten is het zo simpel en zó lekker!

Verrassingslunch klein

€ 10,40
Een gevarieerde plate met diverse items van lokale ingrediënten. Keuze vlees, vega of vegan. Altijd boordevol groenten van het seizoen. Voor de kleinere eter en de kleine trek.

Verrassingslunch groot

€ 14,90
Een heerlijk grote gevarieerde plate met diverse items van lokale ingrediënten. Keuze vlees of geen vlees. Altijd boordevol groenten van het seizoen. Lekker veel, van en voor een goede bodem. Voor de grote eter en gewoon als je flink trek hebt.

Sandwich Tom van Otterloo

€ 9,90
Heerlijk meergranen desem brood belegd met naar keuze vlees-, kaas- of veganbeleg en altijd lekkere gevuld met groenten en huisgemaakte smeersels.

FoodVia Uitsmijter

€ 10,90
Twee gebakken eieren met naar keuze vlees, kaas of groenten en daarbij twee snee meergranen brood en salade.

Kids

€ 5,0 tot 10,0
Voor een passend gerecht voor de kinderen denken we graag mee. Denk bijvoorbeeld aan een broodje ei, appelstroop of hagelslag. Ook kunnen we bijv.een tosti klaar maken, met of zonder groenten.

Ontbijt

€ Zie hierboven
Vanaf openingstijd zijn bovenstaande lunch gerechten verkrijgbaar. Liever iets zoets? Kies dan een van onze huisgemaakte taarten of cakes, boordevol goede lokale ingrediënten.

Diner

Eerlijk, lekker en betaalbaar eten. Dat realiseren wij door met lokale ingrediënten verse maaltijden te bereiden. Wat de boer ons levert, is niet altijd te voorspellen. Dat je lekker eet, wél. Om voor scherpe prijzen, gezond en (h)eerlijk eten aan te kunnen bieden en om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we jullie om te eten wat de pot schaft. #geenkeuzestress

3-gangendiner: wat de pot schaft

€ 33,50
Ons diner gemaakt van lokale ingrediënten is altijd boordevol groenten. Het diner is een verrassing, wel is er altijd keus met vlees, vega of veganistisch. Allergieën geen probleem, geef het even door.

4-gangendiner: wat de pot schaft

€ 40,0
Het zelfde diner als hierboven beschreven, maar met een 4e gang. Vaak is dit een tussengerecht, maar het kan ook anders zijn, net waar de inspiratie in de keuken ons naar toe heeft geleid in het menu van de betreffende week.

Hoofdmaaltijd

€ 22,0
Liever alleen het hoofdgerecht van het driegangendiner, dat kan ook. Het hoofdgerecht wisselt wekelijks, net als de rest van het menu.

Voorgerecht

€ 7,50
Het voorgerecht van de week (zelfde gerecht als in het driegangen verrassingsdiner)

Tussengerecht

€ 9,80
Het tussengerecht van de week. Van seizoensgroenten maken we een wekelijks wisselend verrassend gerecht.

Boerenfriet

€ 4,90
Heerlijke bakje dikke boeren frieten. Los te bestellen, maar natuurlijk ook heerlijk als extra bijgerecht bij het driegangendiner. Mayo / Vegan mayo bij te bestellen.

Nagerecht

€ 7,50
Het nagerecht van de week los bestellen (zelfde nagerecht als van het driegangen verrassingsdiner). Ook het nagerecht wisselt per week en soms per dag.

Kids menu

€ 21,00
Kinderen tot en met 10 jaar eten voor 21,00 euro mee met het 3-gangen diner. We denken graag mee over passende gerechten voor de kinderen.

Allergieën of dieetwensen

We geloven er in dat onze maaltijden voor iedereen goed zijn. We werken met pure maaltijden gemaakt van verse ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. We weten wat er in onze maaltijden zit en waar het vandaan komt. Heb je een allergie of dieetwens, vraag ons personeel naar de samenstelling van de maaltijden. We werken in een gemengde keuken. Het is dan ook niet mogelijk voor ons om bepaalde allergenen volledig uit te sluiten. We werken met een dagelijks wisselend aanbod van maaltijden die veel voorbereidingstijd vragen. Het is dan ook niet altijd mogelijk alle maaltijden instant aan te passen. Wel weten we inmiddels dat we de groep mensen die glutenvrij, koemelkvrij en / of lactosevrij eten, goed kunnen bedienen. Evengoed kan het gebeuren dat we door de keuzes die we maken, om het eerlijke eten betaalbaar te houden en verspilling te voorkomen, niet aan alle dieetwensen tegemoet kunnen komen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan raden we je aan om vooraf contact met ons op te nemen via: 026-2020126.

De week van FoodVia

Op woensdag starten we onze week en op zondag ronden we deze af. Het menu in de avond is van woensdag t/m zondag ongeveer gelijk.

Woensdag: Start van onze nieuwe weekmenu

Deze dag is de start van onze week. We openen om 17.00u om overdag rust te bewaren in de keuken. Met het aanbod van het seizoen maken wij ons nieuwe weekmenu. Deze avond testen we alles en jullie zijn ons smaakpanel. Kom je op woensdag bij ons, dan vinden we het extra fijn als je laat weten wat je ervan vond, zodat wij daar de rest van de week ons voordeel mee kunnen doen.

Samen Eten Aan Tafel (SEAT-en), kleine tafeltjes en terras

Eens in de zoveel tijd organiseren we een “aanschuiftafel”, waar iedereen die het fijn of boeiend vindt aan kan schuiven. Aanschuiftafelen is voor iedereen, jong, oud, alleen, samen, Arnhemmer of nieuwkomer. Voor meer informatie hierover volg ons op social media of neem contact met ons op. De laatste aanschuiftafel was op 29 juni. De volgende datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je meer weten, neem contact met ons op.

In ons restaurant zijn er lange tafels van 5 meter en ook volop kleine tafeltjes. Met goed weer bedienen we ook op het terras. Reserveren is heel fijn, het helpt erg om voedselverspilling tegen te gaan.
Reserveer hier.