Reserveren

Zorgen dat de afvalbak niet het meeste eet. Help je mee?

Reserveren

Hoe beter wij weten hoeveel mensen er komen eten, hoe beter wij kunnen inkopen en hoe minder we overhouden. Dit helpt om de prijzen laag te houden, zorgt voor het vers houden van de ingrediënten en draagt heel erg bij aan het voorkomen van verspilling.

Gereserveerd, maar geen bevestiging in je mail ontvangen….. check even je spam filter. Ook daar niets, neem dan contact met ons op.

Samen eten aan tafel (SEAT)

SEAT, even uit de waan van de dag, aanschuiven en je ervaringen delen met de mensen die je daar treft. Beetje net als vroeger, ondertussen heerlijk eten wat “de pot schaft”. Lekker “aarden” na een drukke dag of een fijne start met een goed ontbijt als basis. Altijd van goede lokale producten!

Kom jij lekker SEAT-en? Samen eten aan tafel met bekenden en/of onbekenden? Als er plek is kun je gedurende de hele dag aanschuiven aan een van onze lange tafels. Wil je het samen eten nog meer samen beleven, kom dan voor het ontbijt om 09.00u, voor de lunch om 13.00u of voor de avondmaaltijd om 18.00u. Hoe beter wij weten hoeveel mensen er komen, hoe beter wij kunnen zorgen voor een fijne tafelindeling om samen te kunnen eten.

Kom je liever op een ander tijdstip of eet je liever alleen of aan tafel met je eigen gezelschap, dat kan natuurlijk ook. Ook hiervoor is het fijn dat je tijdig reserveert. Op de hoofdmaaltijd of of een menu geven we een euro korting bij een reservering via deze site uiterlijk 48 uur van te voren. Voor ontbijt en lunch is het niet nodig om te reserveren. Kom je met een grotere groep, neem dan even contact met ons op.