Werken bij

Werken bij FoodVia

Wij zijn op zoek naar mensen die bij ons passen! Die onze missie herkennen en via eten (foodvia) een bijdrage willen leveren aan een eerlijke wereld. Op dit moment is ons team compleet, maar we groeien lekker verder dus er komt vast weer ruimte binnenkort. Ongeacht welke functie, houden we van enthousiastelingen met passie en humor. Authentieke persoonlijkheden met lef. Mensen die zich in willen zetten om FoodVia tot een succes te maken, mensen die het verschil willen maken!

Over werken bij FoodVia

Het FoodVia team werkt als een bijenvolk, dat functioneert als één organisme, waarin iedere bij zijn of haar eigen taak vervult. Het volk werkt toegewijd samen aan hetzelfde doel. Iedere taak is even belangrijk en het één kan niet zonder het ander. Taken kunnen verschuiven als de situatie daar om vraagt. Als een bijenvolk groot en sterk genoeg is splitst het zich op in twee volken. Ook bij Foodvia is het plan om, zodra de tijd rijp is, een volgende vestiging te openen. Dit geeft volop ontwikkelkansen. Past deze manier van werken niet bij jou? Geen nood! Dan hopen we je gauw te zien als gast en serveren wij jou een heerlijke maaltijd. Is deze manier van werken jou echter op het lijf geschreven? Lees dan verder.

Passie en inspiratie voor in de keuken

Ben jij een chef-kok, kok, leerling-kok of hobbykok en zit je boordevol passie en inspiratie? Een kok bij FoodVia krijgt veel ruimte om mee te denken en zijn of haar creativiteit in te zetten. De randvoorwaarden zijn bepaald, maar daarbinnen is er volop mogelijkheid voor eigen inbreng! Wil jij naast koken ook een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Zie jij het als een uitdaging om met het lokale seizoensaanbod steeds weer een nieuw menu te bereiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gastvrije enthousiaste bedieningsmedewerkers

Mensen die vol enthousiasme onze gasten ontvangen en bedienen, maar ook het verhaal uitdragen, schoonmaken en organiseren. Hou je van de hectiek en sfeer in een eigentijdse horecazaak? Ben je een echte teamplayer, heb je veel energie en ben je ook in staat kritisch te blijven, zodat aan alle regels wordt voldaan? Wil je tijdens je werk in de horeca een bijdrage leveren aan een eerlijke wereld? Dan is de kans groot dat wij een goede match hebben.

Betrokken werkbijen

Het team is niet compleet zonder afwassers. In de avonden en soms overdag is een goede afwasser onmisbaar. Wie bij ons de afwas verzorgd, doet daarnaast vaak ook wat hand en span diensten in de keuken. Je bent echt onderdeel van het keukenteam. Ben jij enthousiast, na het bekijken van onze site? Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de horeca? Lees dan verder hoe je in aanmerking komt voor een kennismaking.

Kennismaken

Geïnteresseerd? Stuur via whatsapp of e-mail je motivatie en persoonsgegevens door en wij laten snel van ons horen.