Afhalen

Afhalen

Liever thuis genieten van onze pure lokale verrassingsmaaltijden? Dan kun je het gewoon komen afhalen. Je kunt altijd kiezen voor een lunch of diner met vlees, zonder vlees of Vegan. We hebben iedere week een ander verrassingsdiner, altijd groentes in de hoofdrol en zo veel mogelijk van lokale ingrediënten bereid.

Vooraf doorgeven:

Heel graag weten wij van te voren hoeveel maaltijden we klaar zullen maken, dit helpt erg om voedselverspilling te voorkomen. Een maaltijd reserveren kan door dit contactformulier te gebruiken of te mailen naar info@foodvia.nl. Je krijgt een bevestiging van ons over je bestelling. Ook telefonisch doorgeven kan tijdens openingsuren op: 026-2020126. Geef bij een bestelling in ieder geval het volgende door:

Graag weten wat het menu is? Bel gerust: 026-2020126. We zijn goed te bereiken binnen openingstijden.

Bezorgen: Bezorgen van catering of diners voor grote groepen, is in overleg vaak ook mogelijk als we het ruim vooraf weten.

Bij ons te bestellen

De prijzen voor afhalen zijn gelijk aan de prijzen in het restaurant. Voor afhaalmaaltijden lijken de prijzen best hoog, maar voor minder kunnen we deze maaltijden van lokale eerlijke ingrediënten niet leveren. Ze worden met veel liefde en aandacht bereid.

Extra’s:

Uitgestelde maaltijd of koffie

Een Uitgestelde maaltijd / koffie (of ook wel Give Away maaltijd) betaal je voor een ander die minder te besteden heeft. Wij houden bij hoeveel uitgestelde maaltijden en drankjes er afgerekend zijn en geven deze uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen zijn die zo bij ons langskomen en letterlijk onder brug slapen, maar ook samen met andere partijen weten we mensen te bereiken die het eten erg goed kunnen gebruiken. Zo weet je zeker dat het geld niet voor andere doeleinden ingezet wordt en kun je toch delen van je overvloed. Daarnaast zijn wij natuurlijk super blij met iedere extra euro en kunnen we met deze maaltijden ook heel gericht zorgen dat we geen voedsel verspillen.

Ons eten

Het eten bij FoodVia zit altijd boordevol lokale en / of biologische ingrediënten. Groenten staan bij FoodVia altijd in de hoofdrol. Het eten draagt bij aan een goede weerstand en een goede leefomgeving. Naast FoodVia help je er ook andere lokale ondernemers mee, zoals de Groene Rijders, Zuivelboerderij Ijsseloord, Bakkerij Tom van Otterloo, Peeze koffie en Spijkerzwam uit Arnhem, Biologische boerderij de Horsterhof in Westervoort, biologische boerderij de Velhorst in Lochem, IJsboerderij de Steenoven in Hummelo, Biodynamische boerderij de Vijfsprong in Vorden, Natuurkoeien boerderij in Aerdt, Wijnboerderij Domeinhof in Dieren en Graan Geluk van Marcel van Silfhout met akkers rondom Arnhem.

Mocht je geen eten willen bestellen, maar ons op een andere manier willen helpen, neem contact met ons op! Alle hulp is welkom.