Afhalen

3-gangendiner afhaalboxen

Wel genieten van onze pure lokale maaltijden, maar nog niet in een restaurant eten? Kom dan eenvoudig een verrassingsdinerbox halen! Op donderdag, vrijdag en zaterdag avond bieden we dinerboxen aan. Een heerlijk gezond en lokaal 3-gangen diner in een meeneem box. De gerechten zitten warm in de box, maar kunnen ook koud gegeten worden. Thuis even opwarmen is ook een prima mogelijkheid. De inhoud van de box leent zich er ook goed voor om ergens buiten op een leuk plekje op te eten. Een 3-gangen diner box, boordevol lokale samenwerking en (h)eerlijke gezonde gerechten, kost inclusief drinken 20 euro. Voor 2 personen kost de box 40 euro.. Als u de inhoud van de box buitenhuis wilt nuttigen, neem dan het volgende mee: bestek, wijnglas en een kurkentrekker.

Reserveren

Om voedselverspilling te voorkomen proberen we dagelijks zo goed mogelijk in te schatten hoeveel maaltijden we klaar gaan maken. We hebben daarom jouw hulp nodig. Wil je een diner afhalen? Geef dit dan tijdig door en uiterlijk 24 uur van te voren. Een maaltijd voor donderdag avond kan tot uiterlijk woensdag avond 18.30u besteld worden. Een maaltijd voor vrijdag avond tot uiterlijk donderdag 18.30u en een maaltijd voor zaterdag avond tot uiterlijk vrijdag 18.30u. Hoe eerder we het weten, hoe fijner het is! Reserveren kan via mail op: info@foodvia.nl

Ook kan het door dit contactformulier te gebruiken.

U krijgt een bevestiging van ons en als we vragen hebben, zal iemand van het FoodVia team contact met u opnemen. Geeft u door voor welke dag u wilt bestellen, voor hoeveel personen en of er allergie├źn zijn waar we rekening mee zullen houden. Verder kunt u onderstaande keuzes doorgeven.

Keuze

Het 3-gangen diner bestaat iedere week uit een ander verrassingsmenu. Altijd boordevol lokale en / of biologische ingredi├źnten. Groenten staan bij FoodVia altijd in de hoofdrol. Wel is er keuze uit een 3-gangen diner met of zonder vlees. We bieden de box aan voor 1 persoon of voor 2 personen. Bij een 2 persoonsbox kan ook gekozen worden voor 1 x met en 1x zonder vlees. De box bevat naast 3-gangen eten ook een fles wijn van Domeinhof te Dieren, een biologische wijnboerderij. Er is keuze tussen rode of witte wijn. Voor wie geen wijn wil, vullen we de box aan met twee lekkere biologische fris- of sapflesjes per persoon. Mocht u voor twee personen bestellen, maar niet uit hetzelfde huishouden komen, geeft u het dan even aan. We maken dan, in verband met de corona maatregelen, twee boxen voor 1 persoon.

Afhaalmoment

Afhalen is mogelijk tussen 17.00u en 18.30u. Om zo goed mogelijk voor onze mensen en voor jullie te zorgen, spreken we vooraf een afhaalmoment af. Zo kunnen we zorgen dat we ons aan de veiligheidsregels houden.