Afhalen

Samen verspilling tegen gaan

We proberen dagelijks zo goed mogelijk in te schatten hoeveel maaltijden we klaar gaan maken. Dat doen we al een dag van te voren, want onze maaltijden hebben een lange bereidingstijd. We hebben daarom jouw hulp nodig.

Afhalen

Wil je een maaltijd afhalen? Geef dit dan tijdig door om er zeker van te zijn dat de pan niet leeg is. Je kunt natuurlijk ook aangeven dat je bijvoorbeeld iedere donderdag gebruik wilt maken van een FoodVia maaltijd. En past dat een keer niet in je agenda? Dan geef je dit gewoon (het liefst tijdig) aan ons door. Ben je het een keer vergeten door te geven, dan is er vast iemand anders blij te maken met een gezonde eerlijke maaltijd. Zo breiden we gelijk de groep mensen uit met wie we samen werken aan een eerlijke wereld.

Last minute bestelling

Wil je last minute je maaltijd bestelling doorgeven, bel ons dan op 026-2020126 of kom langs om te horen of er nog wat in de pan zit.

Hergebruik

We hebben statiegeld bakjes (50 cent) om je maaltijden in mee te nemen. Lever je deze de volgende keer weer in, dan krijg je het statiegeld terug. Je mag ook je eigen bakje(s) meenemen, dan krijg je daar je maaltijd in mee.