Afhalen

Help ons vooruit door (h)eerlijk eten af te halen

Wil jij er ook aan bijdragen dat FoodVia deze periode doorkomt? Dat kan super eenvoudig door thuis te genieten van onze pure lokale verrassingsmaaltijden!  Je kunt altijd kiezen voor een maaltijd met vlees, zonder vlees of Vegan. 

Afhalen is mogelijk iedere woensdag tot en met zondag tussen 17.00u en 18.30u en voor lunch donderdag t/m zondag tussen 12.00u en 14.00u. We houden ons aan daarbij aan de corona maatregelen.

Reserveren

Heel graag weten wij van te voren hoeveel maaltijden we klaar zullen maken. Dit helpt erg om voedselverspilling te voorkomen en zorgt dat de wachttijden kort blijven. We hebben daarom jouw hulp nodig. Geef je bestelling dus tijdig door. Een gerecht reserveren kan via mail op: info@foodvia.nl of door dit contactformulier te gebruiken. Ook telefonisch kun je het proberen op: 026-2020126.

Je krijgt een bevestiging van ons over je bestelling. Geef in ieder geval het volgende door:

Keuze:

Een uitgestelde maaltijd / koffie betaal je voor een ander die minder te besteden heeft. Wij houden bij hoeveel uitgestelde maaltijden en drankjes er afgerekend zijn en geven deze uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken. (Met regelmaat komen er mensen bij ons vragen of we nog wat te eten over hebben). Zo weet je zeker dat het geld niet voor andere doeleinden ingezet wordt en kun je toch delen van je overvloed. Daarnaast zijn wij natuurlijk super blij met iedere extra euro en kunnen we met deze maaltijden ook heel gericht zorgen dat we geen voedsel verspillen.

Het eten bij FoodVia zit altijd boordevol lokale en / of biologische ingrediënten. Groenten staan bij FoodVia altijd in de hoofdrol. Het eten draagt bij aan een goede weerstand en een goede leefomgeving. Naast FoodVia help je er ook andere lokale ondernemers mee, zoals de Groene Rijders, Zuivelboerderij Ijsseloord, Bakkerij Tom van Otterloo, Peeze koffie en Spijkerzwam uit Arnhem, Biologische boerderij de Horsterhof in Duiven, biologische boerderij de Velhorst in Lochem, IJsboerderij de Steenoven in Hummelo, Biodynamische boerderij de Vijfsprong in Vorden, Natuurkoeien boerderij in Aerdt, Wijnboerderij Domeinhof in Dieren en Graan Geluk van Marcel van Silfhout met akkers rondom Arnhem.

Mocht je geen maaltijden of producten willen kopen en ons toch willen helpen, dan zijn we ook bijzonder blij met een donatie. Mocht je dit overwegen, neem dan contact met ons op via annelies@foodvia.nl. Daarnaast zijn we ook heel blij met enthousiasme en aanmoedigende berichten en zien we je heel graag straks terug aan tafel in het restaurant!