Koffie, thee of borrel
Huisgemaakte cake, taart en borrelplanken. Vraag naar het aanbod, dit wisselt steeds omdat we met het seizoen mee werken en steeds nieuwe lekkernijen maken.
Carrot cake
€ 4,60Seizoenstaart
€ 5,00Vegan zoets
€ WisselendBorrelplank
€ 16,50Lunch of brunch
Alleseter, vegetariër of veganist, het maakt ons niet uit. Wat bij ons voorop staat is (h)eerlijk eten dat bereid is van lokale ingrediënten, die met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd zijn, en dat proef je! Meer groenten eten moeilijk? Nee joh, met onze gerechten is het simpel en zó lekker!
Verrassingslunch groot
€ 16,50Sandwich Graan Geluk
€ 11,00FoodVia Uitsmijter
€ 10,90Kids
€ 5,0 tot 10,0Diner
Eerlijk, lekker en betaalbaar eten. Dat realiseren wij door met lokale ingrediënten verse maaltijden te bereiden. Wat de boer ons levert, is niet altijd te voorspellen. Dat je lekker eet, wél. Om de prijzen een beetje acceptabel te kunnen houden, en toch gezond en (h)eerlijk eten aan te kunnen bieden en om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we jullie om te eten wat de pot schaft. #geenkeuzestress
3-gangendiner: wat de pot schaft
€ 38,00In sommige weken bieden we ook een 4e gang aan
€ WisselendHoofdmaaltijd
€ 22,00Voorgerecht
€ 12,00Boerenfriet
€ 5,00Nagerecht
€ 8,50Allergieën of dieetwensen
We geloven er in dat onze maaltijden voor iedereen goed zijn. We werken met pure maaltijden gemaakt van verse ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. We weten wat er in onze maaltijden zit en waar het vandaan komt. Heb je een allergie of dieetwens, vraag ons personeel naar de samenstelling van de maaltijden. We werken in een gemengde keuken. Het is dan ook niet mogelijk voor ons om sporen van bepaalde allergenen volledig uit te sluiten. We werken met een dagelijks wisselend aanbod van maaltijden die veel voorbereidingstijd vragen. Het is dan ook niet altijd mogelijk alle maaltijden instant aan te passen. Wel weten we inmiddels dat we de groep mensen die glutenvrij, koemelkvrij en / of lactosevrij eten, goed kunnen bedienen. Andere allergieën dan hiervoor genoemd heel graag uiterlijk 3 dagen van te voren doorgeven. Evengoed kan het gebeuren dat we door de keuzes die we maken, om het eerlijke eten betaalbaar te houden en verspilling te voorkomen, niet aan alle dieetwensen tegemoet kunnen komen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan raden we je aan om vooraf contact met ons op te nemen per mail of telefoon 026-2020126.
De week van FoodVia
Op woensdag starten we onze week en op zondag ronden we deze af. Het menu in de avond is van woensdag t/m zondag ongeveer gelijk.
Woensdag: Start van onze nieuwe weekmenu
Deze dag is de start van onze week. We openen om 17.00u om overdag rust te bewaren in de keuken. Met het aanbod van het seizoen maken wij ons nieuwe weekmenu. Deze avond testen we alles en jullie zijn ons smaakpanel. Kom je op woensdag bij ons, dan vinden we het extra fijn als je laat weten wat je ervan vond, zodat wij daar de rest van de week ons voordeel mee kunnen doen.
Samen Eten Aan Tafel (SEAT-en), kleine tafeltjes en terras
Eens in de zoveel tijd organiseren we een “aanschuiftafel”, waar iedereen die het fijn of boeiend vindt aan kan schuiven. Aanschuiftafelen is voor iedereen, jong, oud, alleen, samen, Arnhemmer of nieuwkomer. Voor meer informatie hierover volg ons op social media of neem contact met ons op. De volgende aanschuiftafel is op donderdag 29 Augustus 2024. Vooraf reserveren kan via onze website, zolang er nog plek is. Wil je meer weten, neem contact met ons op.
In ons restaurant is er een lange tafel van 5 meter en ook volop kleine tafeltjes. Met goed weer bedienen we ook op het terras. Reserveren is heel fijn, het helpt erg om voedselverspilling tegen te gaan.
Reserveer hier.