Een jaar na de brand
Waar rook is, is vuur Oud-Indiaans spreekwoord Vroeger noemden wij, in de familie, iets een oud-Indiaans spreekwoord als dát, wat je wilde zeggen, er…
Waar rook is, is vuur Oud-Indiaans spreekwoord Vroeger noemden wij, in de familie, iets een oud-Indiaans spreekwoord als dát, wat je wilde zeggen, er…
Recept om verspilling te voorkomen! Deze week bietencarpaccio op het menu en dat betekent afval van kontjes biet, want wil je mooie ronde plakjes hebben…
FoodVia doet mee aan Heat and Eat Wie ons kent, weet waarschijnlijk dat we in ons restaurant al twee jaar werken met uitgestelde koffie en…
Later als ik groot ben wil ik ‘restverwerker’ worden. Tijdens de vakantie ontving ik onderstaande mail van Miek, kok bij FoodVia vanaf dag 1. Op…
Review Gelderlander Super blij met deze oprechte herkenbare review in de Gelderlander over een onaangekondigd bezoek! Het geeft heel goed weer waar we voor staan,…
1 jaar FoodVia Al weer een jaar geleden hebben we de deuren van FoodVia geopend, om mensen de mogelijkheid te geven mee te gaan op…
Hoe zit het leven in elkaar, wat is goed, wat is fout, wat is waar, wat is helpend, wat wil ik? Vragen die veel mensen…
Boze boeren, veestapelhalvering, stikstofuitstoot, het nieuws staat er vol mee en terecht! Het gaat over ons eten, onze toekomst, onze boeren en de natuur. Pfff,…
Ik ben Annelies Holthaus, woon in Eibergen, moeder van 3 kinderen en mini boerin. Ik probeer altijd trouw te zijn aan mezelf en daarin de…
Bewust leven. Je kunt geen blad of website openen of er staat wel een item over in. Met misschien wel met stip op nummer één…